lørdag den 29. oktober 2011

Kartoffel-advokadosalat m. kylling

Til 2 pers.:

250 g kylling i strimler
300 g små kartofler
1 squash
1 rødløg
1 citron
2 avokado
200 g cherrytomater
2 håndfulde ristede græskarkerner el nødder
babyspinat/rucula el anden salat
olie, salt og peber
1 tsk chiliflager

1: Vask kartoflerne og kog dem herefter med skræl i let-saltet vand. Hold øje med dem løbende. Når de er fædigkogte (ikke udkogte ;) ) hældes vandet fra.
Imens:
2: skæres tomater i ¼-dele.
3: Skær avokado i mindre stykker og held friskpresset  
   citron henover, samt kryder med lidt salt og peber.  
4: rist græskarkernerne på en tør pande og tag dem af når
de er gyldne.
5: Hak rødløg og skær squash i tern. Steg dem sammen på
        en pande i olie og tilsæt alt og peber. Når squash er gyldent  
         tages de og rødløg af blusset og hældes over i salatskålen.
6: Skær de lune kartofler i terningstore stykker og kom   dem ned i salaten.  
7: Lav en dressing af olivenolie (ca. 3 spsk fulde), salt og peber, samt lidt citronsaft. Hæld den over kartoffel-sqaush-løg blandingen og vend rundt.
8: Kyllingestrimlerne steges på en pande. Krydder med salt, peber og lidt chiliflager og hæld det sidste citronsaft henover. Når de er fædigstegte kommes de direkte i salatskålen.
9: Vend til sidst tomater og advokado, samt græskarkerne i den lune salat og server på en bund af frisk salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar