2 pers:
400 g ærter (fra frost)
1 løg
1 fed hvidløg
6 dl vand
1 bouillonterning
1 lille håndfuld hakkede, friske korianderblade, evt. friske mynteblade.
125 g Mascarponeost
1 skvat fløde
½ tsk chiliflager
salt og peber
170g rejer i lage
Citronsaft
Lidt hakkede, friske korianderblade
Suppe:
1: Hak løg og hvidløg. Svits dem i olie.
2: Svits de friske koriander, mynteblade og chili med.
3: Svits ærterne med i et minutstid.
4: Tilsæt vand og bouillon. Bring i kog et par minutter.
5: Benyt en stavblender til at blende suppen.
6: Tilsæt mascarpone og et skvat fløde. Bring i kog kortvarigt.
· Evt kan punkt 1-5 laves i forvejen. Når suppen så skal spises udføres punkt 6.
7: smag til med salt og peber.
Tilbehør:
1: Si lagen fra rejerne.
2: Vend rejerne i citronsaft og de hakkede korianderblade.
3: Stil på køl til suppen er klar.
Server den varme suppe. Kom rejerne i og nyd med et godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar