ca. 10-12 stk
245 g mørk chokolade (min 66%)
100 g smør skåret i mindre stykker
85 g mel
50 g kakaopulver
2 tsk bagepulver
lidt groft salt
5 æg
380 g sukker
1: kom bagepapir i en lille kvadratisk form.
2: hak chokoladen fint og smelt den sammen med smørret.
3: varm ovnen til 180 grader.
4: Sigt mel, kakaopulver, bagepulver og salt sammen.
5: pisk æggene sammen med sukker i en røremaskine, skru maskinen ned på det laveste niveau og tilsæt den lune chokolademasse.
6: Når dejen er homogen røres melblandingen i. pas på ikke at røre dejen for sej, den skal kun lige være rørt sammen.
7: Hvis du har lyst kan du hakke 100 g mere chokolade og vende det i nu.
8: Bag kagen på ovnens midterste rille i ca 30 min. Lad den køle af i formen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar