Dej:
250 g gluten (hvedemel)
50 g sukker
50 g smeltet smør
50 g gær
2 spsk kold mælk
1 tsk kardemomme (tag rigeligt)
2 æg
Fyld:
æblemos
ca. 50 g smeltet smør
knuste makroner
evt. 1 spsk mandelessens
1:Udrør gæren i mælk.
2: Sukker blandes i gluten og det tilsættes gærblandingen sammen med det smeltede fedtsstof.
3: Pisk æg og tilsæt kardemomme og tilsæt det til blandingen.
4: dejen æltes godt og hæver et lunt sted i ca. 20 min.
5: dejen æltes og deles i 2 stykker der rulles ud til en pandekage. Denne deles i 8 trekanter.
6: ingredienserne til fyldet blandes sammen og der kommes en klat på hver trekant der herefter foldes til en bolle og lægges på bagepapir på en bageplade.
7: Efterhæver i ca. 20 min og bages herefter i 10 min ved 225 grader.
8: Når de er kølet af pyntes de med chokoladeglassur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar