tirsdag den 24. januar 2012

Koldhævede chokoladeboller

10 stk

3 dl koldt vand
2 dl kærnemælk el A38
20 g gær
1 spsk groft salt
1 spsk brun farin
650 g hvedemel
150 g hakket chokolade

Dag 1:
1: hæld vand og kærnemælk i en skål og opløs gæren heri.
2: tilsæt salt og brunfarin.
3: ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen indtil dejen er glat og smidig - hellere lidt fugtig end tør.
4: Rør chokoladestykker i .
5: dæk skålen til med husholdningsfilm og stil dejen køligt til næste dag, min. 10 timer.

Dag 2:
6: Tænd ovnen på 225 grader.
7: Tag dejen ud af køleskabet og lad den vågne imens ovnen bliver varm.
8: Brug skker til at forme boller. top bollerne lidt op.
9: Bag i 20-25 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar