2 dl mælk
15 g gær
1 tsk rapsolie
1/4 tsk sukker
1/4 tsk groft salt
200 g grahamsmel
50 g durumhvedemel
50 g hvedemel
20 g græskarkerner
1: Rør gæren ud i mælken.
2: tilsæt olie, sukker, salt og grahamsmel og rør godt.
3: tilsæt durummel og rør godt
4: drys hvedemel på bordet og tilsæt hvedemel lidt ad gangen imens du ælter dejen godt igennem. konsistensen skal være fast.
5: stil dejen til hævning med et klæde over i 1,5 time.
6: ælt deje godt igennem, del den i 4 og tril en bolle af hver.
7: tryk bollerne flade så der er ca 2 cm tykke.
8: kom dem på en bageplade med bagepapir. dæk dem til med et klæde og lad efterhæve i ca 30 min.
9: varm ovnen til 175 grader.
10: Hak græskarkerner. pensl bollerne med æggehvider og drys med græskarkerner. Bag dem midt i ovnen i ca 20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar