tirsdag den 24. januar 2012

Sommerhuskage/Marengskage

Dej:
460 g mel (ca 7,5 del)
250 g smør
4 æggeblommer
2 tsk bagepulver
250 g sukker (ca. 3 dl)

Fyld:
Hindbærmarmelade
400 g flormelis (ca. 8 dl)
50 g kokosmel (ca. 1,5 dl)
4 tsk mandelessens
4 æggehvider
8 knuste makroner
2 spsk kakao

1: Bland mel og bagepulver og smuldre smør heri.
2: Tilsæt sukker og æggeblommer og ælt sammen.
3: Rul dejen ud i en bradepande.
4: fordel et tyndt lag marmelade over dejen.
5: Pisk æggehvider stive. Bland flormelis i med let hånd.
6: Tilsæt knuste makroner, kokosmel, kakao og mandelessens.
7: fordel massen over marmeladen.
Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar