4 stk tortillapandekager
200g kalkun i strimler
1 æble
200 g snittet hvidkål
1 rød peber
1/2 bundt persille
1/2 citron
olivenolie
1 spsk karry
1 spsk yoghurt
salt og peber
evt træspyd til at holde wrappen
1: Tænd ovnen på 180 grader.
2: steg kalkunstrimlerne på en varm pande.
3: skyl den fintsnittede hvidkål rigtig godt
4: snit æble og peberfrugt i lange strimler og vend med hvidkål, olivenolie, citronsaft, karry og yoghurt.
5: Varm pandekagerne i 2 min, tag dem ud og kom kalkun, hvidkålssalat og finthakket persille på. Krydder med salt og peber -> sever!
Alternativt punkt 5: Fyld pandkagerne med kalkun og hvidkålssalat og kom dem i ovnen. Tag dem ud når pandekagerne er gyldne. Drys med finthakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar